bygger bo (igen)
Header

En prickig tapet och mycket inspiration

april 5th, 2016 | Posted by hallakulle in Inspiration | Vardag

20160405

Det är nog ljuset och våren som gör att min inspiration flödar just nu. Jag har även tagit några viktiga framtidsbeslut som gör att det spritter i kroppen. Idéerna flödar och jag vill göra om i typ varenda hörna i huset samtidigt…

I senaste numret av Rum Hemma såg jag en tapet som jag föll för. Grå med vita mjuka prickar. Ofta är prickiga tapeter väldigt grafiska med skarpa kanter på prickarna. Den här tapeten känns mjukare i formen och det tilltalar mig. Tänker mig tapeten i Algots rum som en bra bas. Algot älskar rött så jag tänker mig flera röda detaljer i inredningen. Han har redan en röd stol vid skrivbordet, en favorit från Hay.

20160405 3

Sedan snubblade jag över posters på Little Bernard och det sa klick igen. Titta så fina! Först en poster med alla stjärntecken, sedan en poster med ditt egna stjärntecken, en god natt poster och slutligen ett ”A som i Algot”.

20160405 2

Här en liten Ture som är snorig och hostig.
Vi är hemma idag och tar det lugnt. Eller han tar det lugnt.
Jag vill mest riva ner tapeten i Algots rum, slå ut en vägg eller två…
Solen skiner i alla fall och vi ska kanske ta en cykeltur snart. Frisk luft är bra.

Kram vänner! Fin tisdag önskar jag er alla.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>