bygger bo (igen)
Header

En önskelista i april

april 7th, 2016 | Posted by hallakulle in På önskelistan | Vardag

20160407 önskeliseta april

Det mesta i mina tankar präglas av den kommande köksrenoveringen. Jag håller band på mig när det gäller inköpen, men jag hoppas att det finns lite pengar kvar när hantverkarna har tagit sitt så att jag kan shoppa loss på lite lulllull. Min önskelista för april präglas givetvis även av våren, plötsligt känns allt i garderoben väldigt vintrigt.

1) Jag önskar mig snygga skärbrädor att ställa sådär snyggt på display på köksbänken. Fasligt dyra är de flesta skärbrädor har jag upptäckt. Det kanske blir en i mitt fall… 2) Salt- och pepparkvarnarna från Muuto har tilltalat mig länge. Också sådär snygga att ställa på köksbänken. 3) Lampan med grönt glas från House Doctor var kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har jag klämt på den flera gånger. Jag får nog lov att slå till snart innan de byter till ny kollektion. Himla fin miljöbild här. 4) Våren kräver nya skor. Skor som man är barfota i. Dessa ser sköna ut och billiga är de dessutom. 5) Ett nytt halsband från Lite Kalabalik skulle inte sitta fel runt halsen.

Fast mest av allt kanske jag önskar mig en stor vinst på något lotteri. Då skulle jag göra så här eller så här.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>