bygger bo (igen)
Header

Om jag hade all tid i världen…

april 28th, 2016 | Posted by hallakulle in Inspiration

20160428

Om du hade all tid i världen vad skulle du då göra?

Jag skulle utan tvekan pyssla, skapa och vara kreativ i mängder. Förr hade jag så mycket mer tid till sådant. Tittar jag tillbaka några år i bloggen så är det tydligt hur många fler projekt jag hann med. Och det är så klart inte konstigt att jag hann mer då och mindre nu. Två barn tar mer tid än ett. Och att bo i ett ruckel tar all annan ledig tid.

Men om jag hade tillgång till nödvändigt material och inte behövde stiga upp för att gå till jobbet imorgon så hade jag just nu satt igång att färga linnetyg. Sedan hade jag målat med pensel på tyget. Inte kopierat den kopiöst vackra kudden från Norrgavel, utan inspirerats att göra något liknande. Hur kul som helst ju!

…..

Ikväll är det sleep over på Algots skola. Än så länge har ingen fröken ringt
och bett oss hämta honom. Först var han lite tveksam till om han skulle våga
sova utan oss föräldrar, men sen ändrade han sig. I packningen låg nödvändigheter
som ficklampa, godis, läsk, tidningar, pyjamas och snuttefilt. Jag är mycket nyfiken
på hur fröknarna ska få alla dessa barn att vara tysta vid läggdags med allt
socker hoppandes i magar och ben… Det är nog en trött Algot på fredagsmyset
imorgon…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>