bygger bo (igen)
Header

Drömmar om staden

februari 20th, 2017 | Posted by hallakulle in Inspiration

20170220

Jag är lite kluven när det gäller var och hur jag vill bo. Ena stunden vill jag bo i stad och känna pulsen, nästa stund är villakvarteret i Älmhult alldeles lagom för att i nästa stund förändras när jag är på kundbesök på landsbygden och känner att det vore riktigt härligt med mycket natur runtomkring och ingen som stör.

Sedan vi hälsade på två familjer vi känner i Lund häromveckan är både jag och David insnöade på att bo i stad igen. Och gärna i Lund. Troligtvis handlar detta mest om den renoveringströtthet vi upplever just nu, känslan av att vi aldrig kommer att bli klara. Idag hittade jag i alla fall ett underbart bostadsrättsradhus som jag gärna hade flyttat in i. Litet, sött och ”bara” ytrenovering.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>