USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  CAD  JPY ¥  AUD $  RUB ₽
 
Norrøna Syntetjackor Dam - Falketind Primaloft 60 Jacka Rebel Röd

Norrøna Syntetjackor Dam - Falketind Primaloft 60 Jacka Rebel Röd

  • Modell: Sku 03109

3,148.0 SEK  1,436.2 SEK

Vänligen välj:
Lätt förstärkningsjacka med syntetfoder
W's Falketind PrimaLoft 60 Jacket är en lätt syntetfodrad jacka. Ingen annan fodrad jacka i Norrønas sortiment väger mindre, perfekt för vårvandringen eller på vinterns skidturer. Primaloftfodret har bättre vikt-värme-förhållande än en fleece och värmer även när fodret är fuktigt, till skillnad från fleece och dun.
Jackan går utmärkt att använda som förstärkningsjacka under ett skal men passar även som ett ensamt yttre lager den mildare delen av året. Jackan har bra andningsförmåga och utmärkta vindavvisande egenskaper, perfekt för snabba väderomslag på berget. Ärmsluten är elastiska och håller kylan ute. Kragen är relativt hög och fodrad med ett inre knappslå som ger god komfort och väderskydd åt halsen dagar på berget.
Fickorna på magen sitter högt placerade för att jackan ska kunna använda tillsammans med sele eller en ryggsäck med midjerem perfekt för bergsklättring och mountaineering. När värmen stiger så packar du enkelt ner jackan i sin egen ficka och förvara den smidigt i ryggsäcken eller hänger den i karbinen på selen.
Lätt Primaloft® foder med bra värme-vikt-förhållande
Bra andnings- och vindavvisande förmåga
Elastiska ärmslut som stänger kylan ute
Krage med inre knappslå som sitter skönt mot halsen
Högt placerade fickor anpassade för sele
Kan packas i sin egen ficka
Vikt: 250 g
Material: Primaloft® sport 60
decreaseincrease