bygger bo (igen)
Header

Om

Det började med Hallakulle bygger bo på Blogga gratis. Sedan flyttade jag till wordpress.com. Nu några år senare har jag tagit steget till ett eget domännamn – hallakulle.se.

Innehållet i mina bloggar har varierat med tiden. Tanken från början var inredning. Jag älskar inredning och det är främst inredningsbloggar som jag läser själv. Men inläggen i Hallakulle bygger bo har med tiden blivit allt mindre inredningsrelaterade. Familjelivet står i fokus. Vardagen. Pusslet. Bristen på tid.

Denna blogg kommer att handla lite om allt möjligt. Det som faller mig in för dagen. Jag tänker inte ha något krav på inriktning alls. Och för att det ska bli något publicerat över huvudtaget måste det gå fort. Jag har inte tid att tömma kameran och redigera bilder. Kanske ibland. Främst kommer jag att blogga från mobilen när jag är på språng med bilder därifrån. Så ser livet ut just nu. Så blir bloggen.

2 ResponsesLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>