USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  CAD  JPY ¥  AUD $  RUB ₽
 
Skhoop Fodrade Kjolar Dam - Original Kjol Svart

Skhoop Fodrade Kjolar Dam - Original Kjol Svart

  • Modell: Sku 02877

1,199.1 SEK  539.8 SEK

Vänligen välj:
Varm hellång täckkjol för kalla och blåsiga dagar
Original Skirt är Skhoops första täckkjol. Den lätt vadderade överdragskjolen kom till hösten 1999 och har sedan dess hållit många frusna ben varma. Kjolen kallas också Åre-kjolen och är fortfarande en av SKHoops bästsäljande produkter. När man väl provat den är det lätt att förstå varför.
Den långa kjolen har ett tunt vattenavvisande yttertyg och en lätt värmande vaddering. Den fungerar bra på fjället, i hockeyhallen eller som överdragsplagg när du är på väg till festen.
Vindtät och vattenavvisande
Tvåvägsdragkedja (YKK) i höger sida, gör den lätt att ta på sig
Envägsdragkedja (YKK) i vänster sida för att justera vidden nertill
Två handfickor med YKK-dragkejdor
Hällor för skärp
Resår baktill, för bästa passform i midjan
Material: 100% nylon med polysterstoppning, 80 g
Storlekstips: Om du tänkt använda kjolen över byxorna kan du behöva gå upp en storlek.
Skhoop [sko:p] är ett svenskt varumärke med bas i Åre sedan 1999. Täckkjolen uppfanns i samband med starten av bolaget. Skhoop [sko:p] har utvecklat kollektionen och har idag ett brett sortiment av täckkjolar, fleece jackor, mössor, skid & outdoorstrumpor samt skidkläder, dunjackor och dunrockar.
All design och produktutveckling utgår från Åre och här testas och kontrolleras alla plagg innan de kommer ut på marknaden. Produkterna skall hålla bästa tänkbara passform, rätt materialval kombinerat med härliga färger och snygg design samt detaljer som är speciella. Skhoop kallar det ?Sportswear with a touch of fashion?.
decreaseincrease    


Nya produkter för oktober