USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  CAD  JPY ¥  AUD $  RUB ₽
 
Smartwool Fodrade Kjolar Dam - Corbet 120 Kjol Svart

Smartwool Fodrade Kjolar Dam - Corbet 120 Kjol Svart

  • Modell: Sku 02872

1,281.9 SEK  588.0 SEK

Vänligen välj:
Värmande täckkjol i klassisk stil med merinoull
Smartwools 120-serie funkar bra under aktiviteter där du behöver något som värmer ordentligt. Kyliga hundpromenader på hösten eller väntandes vid busshållplatsen. Riktigt smarta att ha med på långturer för att dra på vid pauser eller transport hem.
Plaggen erbjuder extra värme i extremt kalla klimat och isolerar även när de är blöta. Ett perfekt mellanlager under de kallaste dagarna. Kjolen kan dras över byxorna och ger då extra isolering där det behövs som mest. Eller använd som den är när du vill känna dig fin i kallare kimat.
Värmande 120g SmartLoft isolering
Vindresistent nylon med DWR lager skyddar mot elementen
Foder i merinoull motverkar eventuellt dålig lukt
Dragkedjan på framsidan kan dras åt båda håll och ger goda möjligheter till ventilation
Passform: medium tight med mellanhög midja
Längd fram: 33 cm
Längd bak: 39 cm
Vikt: ca 195 g
Material:
Utsida: 100 % polyester
Foder: 56% merinoull, 44% polyester
Isolering: 75% ull, 25% polyester
Smartwool använder mulesing-fri ull från får som bor på det södra halvklotet. På Nya Zeeland samarbetar Smartwool med New Zealand Merino som kontrollerar att gårdarna där ullen köps in behandlar fåren väl och inte använder sig av mulesing.
Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. När vädring inte räcker rekommenderar vi starkt att du använder ulltvättmedel för att bevara merinoullens egenskaper och mjukhet.
decreaseincrease